Kracht van social media

Opzoek naar iemand die jou kan helpen om jouw bedrijf op de juiste manier online neer te zetten?. Eenheid en herkenning in de social media berichten die geplaatst worden is belangrijk.

Het maken van content elke week opnieuw kan lastig zijn door tijdgebrek omdat er nog een heel bedrijf te runnen is. Het uitbesteden van je social media is dan een logische stap. Wij helpen je graag bij het maken van content en de mogelijkheid is er ook dat wij de gemaakte content plaatsen op de kanalen met een passende tekst.

Onze dienst

Ga je starten of ben je gestart met social media en ben jij op zoek naar herkenbaarheid in je social media berichten? Dan is SocialNext het bedrijf die jouw hierbij kan helpen. We gaan er samen voor zorgen dat er een stuk herkenning komt in jouw online content.

Voor wie is dit geschikt? Dit is voor de ondernemer die op zoek is naar eenheid en herkenning in de social media berichten die geplaatst worden. Door gebruik te maken van branding creëer je bij je klanten en/of toekomstige klanten een stukje professionaliteit maar ook herkenning. Als je echt verschil wilt gaan maken op social media zou ik kiezen voor een social media huisstijl!

SocialNext media posts:
  • Je betaalt per post (€15)
  • Wij ontwerpen de eerste post, vervolgens kijken we of dit naar wens is
  • Alles wordt op het juiste formaat aangeleverd
  • Zelf posten of wij posten (gratis dienst)
  • Een handleiding over hoe/wanneer je het beste de post kan plaatsen
  • Ontwerp voor feed
  • Ontwerp voor storie

Hoe gaan wij te werk

Content plan
We starten met het ontwerpen van een advertentie
voor op instagram/facebook.


Posts

Wij ontwerpen de post op het juiste formaat en wordt gemaakt in de huisstijl die gebruikt wordt door de onderneming.


We Post
Als ervoor gekozen is dat wij de posts plaatsen op de socials, dan plannen wij deze in en wordt de post geplaatst op de gewenste dag en tijd.


Post yourself

Is er gekozen voor post yourself, dan zorgen wij dat je de juiste content in je mailbox ontvangst.


Betalen
Je betaalt einde van de maand voor de aantal posts/diensten die wij geleverd hebben. Dit komt netjes allemaal op een factuur te staan.

Ons werk

Het werk is te bekijken op
onze instagram pagina!

Vragen over onze dienst ? neem dan contact met ons op